lessen en lesgeld

  BODYFIT COMPANY

  combilessen: pilates . dansfit . steps

WOENSDAG OP DE STARTBAAN SASSENHEIM

19.15 - BODYFIT PILATES 

20.15 - BODYFIT POWER PILATES 

Bodyfit Pilates ballen

MAANDAG OP DE BEEKBRUG LISSE

19.00 - BODYFIT MIX PILATES 50+

Gezellige les. Start met swingende warming-up die overgaat in een eenvoudige, op zumba en jazzdans geïnspireerde combinatie is goed te volgen en iedere week anders.

Na dit low-impact onderdeel volgt een serie pilates matoefeningen waarin altijd de buikspieren getraind worden. Tot slot een ontspanningsoefening.

Les die start met een korte, gedegen warming-up, gevolgd door matoefeningen voor met name buik- en rugspieren. Ter afwisselingen en voor meer uitdaging werken we regelmatig materialen als pilates smallballs. Perfect voor de rug.

Power Pilates is intensiever onder meer qua tempo en in materiaalgebruik.

MAANDAG OP DE BEEKBRUG LISSE

20.00 - BODYFIT PILATES 

Populaire en gezellige les.  Deze start met een eenvoudige warming-up. Hierna mogen de sportschoenen uit en gaan we op de mat voor een doordachte serie oefeningen. Evenals oefeningen vol power.  Pilates smallballs en andere materialen worden regelmatig gebruikt voor meer afwisseling. lenigheid en kracht. Ter afsluiting een ontspanningsoefening.

DINSDAG OP DE BEEKBRUG LISSE

20.00 - BODYFIT MIX STEPS PILATES 

Bodyfit ste

Iedere week een andere uitdagende combinatie freestyle steps waar je helemaal in kunt opgaan. Na de inspanning volgt de welverdiende ontspanning. Met een aantal goed op elkaar afgestemde pluspilates oefeningen breng je de spieren weer op lengte, verbeter je jouw lenigheid en versterk je romp-, rug- en buikspieren. Natuurlijk sluiten we af met een ontspannende cooldown.

BODYFIT COMPANY, LISSE EN SASSENHEIM

TARIEVEN

Betaling per seizoen

Een Bodyfit seizoen loopt van einde zomervakantie tot 31 januari en van 1 februari tot aan de zomervakantie, afhankelijk van de basisschoolvakanties in de regio Midden. Tijdens deze vakanties wordt er waar mogelijk normaal of aangepast lesgegeven.


Betalingen

Voor aanvang van het nieuwe seizoen en uiterlijk de eerste week van het nieuwe seizoen. Wanneer je voor het eerst begint bij Bodyfit Company - na aanvang van het seizoen - worden de gemiste lessen uiteraard verrekend.

BETAALBAAR SPORTEN BIJ BODYFIT COMPANY

LESGELD PER SEIZOEN

Goed om te weten

Echt iedereen kan meedoen met de Bodyfitlessen. Ook dames die langere tijd niets aan sport hebben gedaan of een zwangerschap achter de rug hebben zijn hier zeker op hun plaats. Met name dames met overgewicht voelen zich zeer thuis bij Bodyfit Company.

 

Lesgeld per seizoen

 

 

 

1 les per week

145 euro

onbeperkt deelnemen

200 euro

inschrijfgeld, eenmalig

15 euro

losse les, niet-leden

10 euro

Conditietrainingen met de leukste mix van steps, stepaerobic,

aerobic, zumba, salsa, dans,  jazzdans, retroaerobics en pilates.


Speciaal voor dames in de Duin- en Bollenstreek: Sassenheim | Lisse | Voorhout | Warmond | Teylingen I Noordwijkerhout l Hillegom | Noordwijk | Lisserbroek

Bel 0252 231 031 voicemail

Mail bodyfitcompany @ gmail.com

Bekijk maryakronshorst.nl

Lees  Privacyverklaring

┬ę Marya Kronshorst